PERSRELATIES

Wij nemen de persrelaties voor je bedrijf in handen, of dat nu B2B of B2C is. We stellen een strategie op maat voor om je bedrijf of merk onder de aandacht te brengen bij journalisten. We stellen ons netwerk en competenties tot jouw dienst. Persbericht, persdossier, persconferentie, persuitnodiging, testproduct: wij beheersen al deze tools perfect om journalisten te informeren over jouw project.

INFLUENCER MARKETING

Dit zijn de nieuwe online influencers: bloggers, instagrammers, youtubers, enzovoort. Wij zijn gespecialiseerd in het contacteren van en opzetten van partnerschappen met Belgische bloggers. We kennen deze sector heel goed want we maken er zelf deel van uit. We begrijpen dus beter dan wie hun verwachtingen en noden. Dankzij onze geavanceerde ROI-berekeningsmethode garanderen wij resultaten die zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid liggen, zodat je de toegevoegde waarde van bloggers voor je merk het beste kunt inschatten.

SOCIAL MEDIA

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn zijn de nieuwe standaard in communicatie met je klanten. Het is onontbeerlijk om er aanwezig te zijn… Op voorwaarde dat je een relevante boodschap te vertellen hebt. We raden aan om op hetzelfde moment in een goede communicatiecampagne op social media te investeren als in een reclamecampagne. Zo garandeer je de best mogelijke zichtbaarheid voor je bedrijf.

CRISISCOMMUNICATIE

Een goede crisiscommunicatie bereid je al voor vóór de crisis uitbreekt. We zijn vertrouwd met gevoelige dossiers waarvoor een communicatiestrategie essentieel is. Samen analyseren we de situatie, maken de balans op en ontwikkelen een gedetailleerd communicatieplan om je bedrijf zo goed mogelijk door deze crisis te loodsen. We hebben ook plannen voor de post-crisisperiode. Die wordt al te vaak verwaarloosd, maar is essentieel om te kunnen terugkeren naar een normale situatie.

OPLEIDINGEN

Als trainers ontwikkelen wij voor jou opleidingen op maat, 100% gepersonaliseerd. Het doel? Je alle sleutels in handen geven voor je marketing en communicatie. We houden ook trainingen in groep over thema’s rond digitale marketing. Aarzel niet om onze volgende data te vragen.

SEO-ANALYSE

Een SEO-analyse of SEO-audit is een essentiële stap om makkelijker gevonden te worden in zoekmachines. Om een plaatsje te bemachtigen bij de eerste resultaten in zoekmachines vraagt een gedetailleerde analyse van je website: performantie van pagina’s en de huidige SEO, de structuur van de website, metatags, 404-foutmeldingen, enzovoort. Zo heb je alle elementen in handen om je website te verbeteren en te zorgen dat hij makkelijker gevonden wordt.