Een benadering die meerdere kanalen omvat is essentieel voor de groei van elk merk. Of het nu gaat om persrelaties, sociale media, influencer marketing of crisiscommunicatie, wij bieden je de tools voor effectieve en duurzame communicatie via verschillende kanalen, die je boodschap brengt daar waar je klanten zich bevinden.

PERSRELATIES

We zorgen voor de persrelaties van je bedrijf, of die nu B2B of B2C zijn. We stellen een strategie op maat voor om je bedrijf of merk onder de aandacht te brengen bij de juiste journalisten. We zetten ons netwerk en onze competenties ten dienste van jouw communicatie. Persbericht, persdossier, persconferentie, persuitnodiging, testproduct: we beheersen perfect alle pr-instrumenten die de pers kunnen informeren over je project.

INFLUENCER MARKETING

De nieuwe online influencers zijn bloggers, instagrammers en youtubers. We zijn gespecialiseerd in Belgische influencers aanspreken en partnerschappen met hen opzetten. We kennen deze sector heel goed want we maken er zelf deel van uit. We begrijpen dus beter dan wie ook hun verwachtingen en noden. Dankzij onze geavanceerde ROI-berekeningsmethode garanderen wij resultaten die zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid liggen, zodat je de toegevoegde waarde van influencers voor je merk zo goed mogelijk kunt inschatten.

SOCIAL MEDIA

Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn zijn onontbeerlijk voor elke effectieve digitale strategie. Op voorwaarde dat je een relevante boodschap te brengen hebt! Als gepassioneerde copywriters brengen we je boodschap op een originele manier op de sociale media. En om te garanderen dat je boodschap op het juiste moment en bij de juiste mensen terechtkomt, zetten we performante advertentiecampagnes op.

CRISISCOMMUNICATIE

Een goede crisiscommunicatie bereid je al voor vóór de crisis uitbreekt. We zijn vertrouwd met gevoelige dossiers waarvoor een communicatiestrategie essentieel is. Samen analyseren we de situatie, maken de balans op en ontwikkelen een gedetailleerd communicatieplan om je bedrijf zo goed mogelijk door deze crisis te loodsen. We hebben ook plannen voor de post-crisisperiode. Die wordt al te vaak verwaarloosd, maar is essentieel om te kunnen terugkeren naar een normale situatie.

OPLEIDINGEN

Als trainers ontwikkelen wij voor jou opleidingen op maat, 100% gepersonaliseerd. Het doel? Je alle sleutels in handen geven voor je marketing en communicatie. We houden ook trainingen in groep over thema’s rond digitale marketing. Aarzel niet om onze volgende data te vragen.

SEO-ANALYSE

Een SEO-analyse of SEO-audit is een essentiële stap om makkelijker gevonden te worden in zoekmachines. Om een plaatsje te bemachtigen bij de eerste resultaten in zoekmachines vraagt een gedetailleerde analyse van je website: performantie van pagina’s en de huidige SEO, de structuur van de website, metatags, 404-foutmeldingen, enzovoort. Zo heb je alle elementen in handen om je website te verbeteren en te zorgen dat hij makkelijker gevonden wordt.