ONZE DIENSTEN

Onze passie, uw succes.

Ons communicatiebureau biedt u innovatieve en creatieve strategieën om uw merk te doen scoren. We combineren onze expertise in digitale marketing, public relations en storytelling om krachtige campagnes te creëren die uw doelgroep aanspreken en tastbare resultaten opleveren. Uw online aanwezigheid ontwikkelen? Uw merkimago versterken, of uw verkoop stimuleren? Reken op ons als een betrouwbare partner voor strategische en impactvolle communicatie. Samen creëren we een uniek verhaal dat u onderscheidt van de concurrentie en u op weg zet naar succes.

PERSRELATIES

Heeft u nieuws te vertellen? Lanceert u een nieuwe service of product? Wilt u positief nieuws over uw bedrijf delen met de pers? Wij nemen contact op met de belangrijkste journalisten in België.

Of het nu gaat om een persbericht, persmap of snackable content, we kiezen het meest geschikte schriftelijke medium voor uw verhaal.

Tot slot zorgen we voor feilloze uitvoering: van het organiseren van persconferenties tot het creëren van uitzonderlijke evenementen, persreizen, media-samenwerkingen en redactionele tests.

INFLUENCERMARKETING

In België is influencermarketing onmisbaar geworden en een krachtige hefboom om bekendheid te vergroten. Content creators kunnen uw boodschap overbrengen aan hun gemeenschap. Door speciale aandacht voor storytelling en authentieke content zal uw campagne des te meer indruk maken op uw doelgroep.

SOCIALE MEDIA

We zijn overal, zoals Big Brother maar dan in de versie van Big Sisters. We begeleiden u van a tot z: van uw digitale marketingstrategie tot advertentiecampagnes op sociale media. We hebben ook een speciale voorliefde voor het schrijven en creëren van visuals die verband houden met posts, stories en Reels. Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn hebben geen geheimen meer voor ons.

OPLEIDINGEN

 

Als volleerde pedagogen ontwikkelen we opleidingen op maat die 100% bij u passen en u alle benodigde tools bieden. Mediatraining, storytelling en digitale marketing zijn enkele van de onderwerpen in ons trainingsaanbod.

Daarnaast organiseren we elk kwartaal ook groepstrainingen. Aarzel niet om ons te vragen naar de data van onze volgende trainingen.  

TALENT SQUAD

Ontdek onze talentmanagementservice, exclusief voor Belgische influencers. Talent Squad zet haar expertise in om toegewijde influencers te ondersteunen bij het beheer en de groei van hun activiteiten. Hierdoor wordt Talent Squad dé partner voor merken, zodat de influencer zich alleen nog hoeft te richten op de kern van zijn/haar activiteiten: het creëren van content.

Wat kunnen we voor u doen ?

Neem vandaag nog contact met ons op om uw marketingdoelen te bespreken en een succesverhaal te schrijven. Uw potentieel is er, laat het niet onbenut !