communicatiebureau

Onze diensten

Ribbon is een communicatiebureau dat haar diensten aanbiedt op het gebied van persrelaties, sociale media, influencermarketing en talentmanagement in België. Storytelling is onze rode draad : het leveren van de juiste boodschap op het juiste moment aan het juiste publiek.

Persrelaties

Informeer journalisten over uw nieuwe product of bedrijf en maakt nieuws in zowel Franstalige als Nederlandstalige Belgische pers.

influencermarketing

Breng uw creatieve campagne tot leven en werk samen met de beste Belgische influencers op Instagram, TikTok, YouTube en Facebook.

sociale media

Vertrouw ons de beheer van uw sociale media toe. Dankzij onze interne expertise stimuleren we zowel organische als betaalde resultaten. Met onze fotografiestudio en videoproductie zorgen we ervoor dat u hoogwaardige en gepersonaliseerde content ontvangt.

Formaties

Het overdragen van kennis maakt deel uit van ons DNA. We organiseren op maat gemaakte trainingen voor u, variërend van mediatraining tot sociale media-educatie.

Talent Squad

Onze talent management-service biedt aan toegewijde contentmakers een strategische en administratieve begeleiding.

Eendracht maakt macht

Ons team heeft al ruime ervaring opgebouwd met talrijke succesvolle campagnes. Om u te helpen uw marketingdoelen te bereiken, stellen we een duidelijke communicatiestrategie op, zowel single- als multi-channel, met meetbare doelstellingen (KPI’s). We streven er ook naar om creatief te zijn in onze voorstellen om u te onderscheiden van uw concurrenten en het effect van uw campagnes te vergroten.

ACTUALITEIT