Communicatiebureau

Onze missie

Het bekend maken van bedrijven die op hun eigen schaal een positieve en concrete verandering teweegbrengen, door middel van informatieverstrekking en bewustwording rondom betrokken onderwerpen, dankzij diepe en authentieke verbindingen. Ribbon maakt deel uit van het impact ondernemerscollectief La Smala.

Onze diensten

Ribbon is een communicatiebureau dat u professioneel bijstaat in uw persrelaties, sociale media, influencermarketing en talentmanagement in België. Storytelling is onze rode draad: samen leveren we de juiste boodschap, op het juiste moment, bij het juiste publiek.

Persrelaties

Informeer journalisten over uw nieuwe product of bedrijf en haal het nieuws in zowel Franstalige als Nederlandstalige Belgische pers.

Influencermarketing

Breng uw creatieve campagne tot leven en werk samen met de beste Belgische influencers op Instagram, TikTok, YouTube en Facebook.

Sociale media

Vertrouw ons het beheer van uw sociale media toe. Dankzij onze interne expertise stimuleren we zowel organische als betaalde resultaten. Met onze fotografiestudio en videoproductie zorgen we voor hoogwaardige en gepersonaliseerde content.

Formaties

Kennisoverdracht is een van onze stokpaardjes. We organiseren trainingen op maat voor u, van mediatraining tot inwijding en onderdompeling in de sociale media.

Talent Squad

Onze talentmanagementservice biedt aan geëngageerde contentmakers strategische en administratieve begeleiding, zodat zij voor u de beste resultaten kunnen behalen.

Samen sterk

Ons team ruime ervaring met talrijke succesvolle campagnes. Om u te helpen uw marketingdoelen te bereiken, stellen we een duidelijke communicatiestrategie op, zowel single- als multi-channel, met meetbare doelstellingen (KPI’s). We streven er ook naar om creatief te zijn om u te onderscheiden van uw concurrenten en het effect van uw campagnes te vergroten.

Nieuws