Categories
Non classé

Zoals elke zomer verheugen de rollerfans zich erop om elke vrijdag deel te nemen aan de Roller Bike Parade. Dit sport- en familie-evenement is een onmisbaar onderdeel geworden van de zomeravonden in de hoofdstad. Voor deze 16e editie nam de Roller Bike Parade de kleuren aan onze klant Wiko! De uitgelezen kans voor ons om influencers uit te nodigen om de hele zomer samen met ons deel te nemen en zo de camera van de nieuwe Wiko View 2 Pro te testen. Vier avonden lang namen vier roller-influencers de controle over Wiko's Instagram-account over om extreme video's te maken!

Elke week vanaf 1 juni tot en met 14 september neemt de Wiko Roller Bike Parade ons mee op wieltjes naar de vier hoeken van België. Dit gratis evenement brengt heel de zomer fans van alternatieve mobiliteit samen. Grote nieuwigheid dit jaar is dat de parade ook naar andere grote steden trekt: Leuven, Hasselt, Oostende en Waver. Een leuke manier om ons erfgoed vanuit een andere invalshoek te leren kennen.

Voor dit uitzonderlijk evenement zag Wiko het groots en stelde heel wat verrassingen en wedstrijden voor. Elke week bracht een nieuwe dj de sfeer erin en gaf de avond extra schwung! De Wiko Roller Bike Parade wil zijn deelnemers echt in vervoering brengen met een muzikale programmatie vol verrassingen.

De Wiko Roller Bike Parade door de ogen van onze 4 influencers, dat is: 15 story’s en posts die speciaal gemaakt zijn voor de Instagramaccount van @Wiko_belgium, tijdens 4 knotsgekke avonden!

#wiko #WikoView2Pro #wikorollerbikeparade

 

Rollen doet het!

We hebben onze eerste afspraak aan de vooravond van de nationale feestdag met Snowblack.50, een onvoorwaardelijke fan van het evenement. Ze maakt deel uit van One Love Roller Dolls, het Antwerpse professionele roller derby-team. We praten wat over sport en technologie en daarna zijn we vertrokken! Zelfs al is het goede weer niet van de partij, of het nu op rolschaatsen, fietsen, skateboards, steps of longboards is, of ze nu beginners zijn of ervaren, iedereen lijkt zich te amuseren…. en wij ook!

(copyright: snowblack 50)

Een week later zijn onze batterijen volledig opgeladen. We binden de rolschaatsen aan en begeven ons in de richting van het indrukwekkende Poelaertplein om daar Ooijevaarted te ontmoeten. Ted, onze influencer van de dag, is gepassioneerd door mooie beelden en extreme sporten. Wanneer de nacht valt en we de tunnels in trekken, ontdekken we met plezier dat hij zowel op wieltjes als met de videocamera een echte prof is. We kunnen hem onmogelijk volgen 😉

(copyright: Ooijevaarted)

 

Voor onze derde Roller Bike Parade hebben we een afspraak met Greg van de blog Cook & Roll. Net als wij houdt hij van lekker eten maar vooral is hij een fan van rollerbladen. Hij kan 40 km met een rollerblade afleggen zonder verpinken! Hij aanvaardt dus zonder aarzelen onze uitnodiging. Met de Wiko View 2 Pro in de hand filmt Greg de uitgelaten sfeer met verbazend gemak, terwijl hij tussen de andere deelnemers slalomt. We zouden bijna vergeten dat hij op rolletjes loopt!

De zomer is voorbij gevlogen en we zijn al aan onze laatste ontmoeting in het kader van de Wiko Roller Bike Parade aangekomen. Om het seizoen in schoonheid af te sluiten hebben we besloten om de avond niet met één maar met twee influencers door te brengen: twee vliegen in één klap. Een superleuk koppel dat je voor heel wat sporten uit hun bed mag bellen. Triatlon, fietsen, zwemmen, voor hen moet het vooruitgaan! Ze rijden in stijl door de straten van Brussel, maar nooit zonder elkaar uit het oog te verliezen. We zijn fan!

Nu is het tijd voor ons om onze rolschaatsen weer op te bergen. Maar één ding is zeker: we vonden het geweldig om deze parcours af te leggen aan de zijde van al die sportgekke influencers! We koesteren onvergetelijke herinneringen en we kijken nu al uit naar volgend jaar!