Categories
Non classé

In april 2023, heeft het communicatiebureau Ribbon Talent Squad gelanceerd, een nieuw Talent Management-service die professionele ondersteuning biedt aan toegewijde Belgische influencers.

“Met de professionalisering van het vak van content ontwerper is het gebruikelijker geworden om gebruik te maken van talentmanagerdiensten in ons land”, aldus Vanessa Gohy, directeur van het bureau. “We hebben contact gehad met verschillende influencers die sterke waarden hebben, zoals duurzaamheid, diversiteit en ook inclusie, en die op zoek waren naar deze dienst. We wilden graag de samenwerking met hen voortzetten, en hebben we dus Talent Squad opgericht.”

Hierbij maakt het niet uit of het gaat om nano-, micro- of macro-influencers. Talent Squad biedt haar diensten aan alle influencers die zich inzetten voor het kiezen van partnerschappen die hun waarden respecteren, zowel op maatschappelijk als milieugebied.

Talent Squad biedt kwalitatieve strategische, administratieve en zelfs logistieke begeleiding dankzij de jarenlange ervaring van het bureau in influencer marketing.

Binnenkort wordt de volledige lijst van influencers waarmee we samenwerken bekendgemaakt.